diumenge, 1 de febrer del 2009

Eerie



És diumenge de pluja i de no sortir, o sortir més tard. De cel de no color i d’idees que, per contra, cobreixen tots els matisos possibles. Avui és el dia perfecte per fer els plans que no es duran mai a terme, del plan sit tibi terra levis. També és època d’escollir el viatge de rigor del marçabril. Entre papers, pàgines i opinions que oscil·len entre àsia, àfrica, europa i no man's land penso que el que tinc ganes és de marxar i prou. I de primavera també una mica. I de sol.


De l’encegador, a més.

7 comentaris:

carme verdoy ha dit...

que bé que encaixa la pluja amb el diumenge. tota la raó amb això de les ganes de primaveres i de marxar. jo fa pocs dies que he decidit el viatge de marçabril. per europa, això sí.

carme verdoy ha dit...

doncs, diga'm típica, però farem londres perquè és el típic lloc on sempre he volgut anar i encara no havia caigut mai! però també em tiraria molt el tema d'europa de l'est o moscou, dels que em dius! encara que, en un altra línia, madrid sempre està bé i, de fet, també està apareixent com a segonaopció primaveral.

que sigui lleu el que queda de diumenge...!

Anònim ha dit...

Home i tant que es duran a terme... jo a la fi del món amb tu i ho saps... Moscou vam quedar que no entrava (mecmoc) ( ami sí) però si em fas un a proposta amb caloreta te l'acceptaré. Oh! Com m'agrada viatjar!!!

(qui sóc?)

Dua ha dit...

Jajaja

(L)

nechaev ha dit...

jo aquest marçabril hauré de pillar un tripi, perque sinó em faràs envejeta.

Dua ha dit...

Vale. El Cat en sap molt d'això últimament, haha.
No, ara en sèrio, tornem a Berlín. o Múrcia, tu desides

Albert Lloreta ha dit...

això d'estudiar a universitats amb semestres és profitós pel que veig...

i sí, molt fatal això d'escoltar converses alienes... rollo dit + pot de nozilla , inevitable