dilluns, 30 de març del 2009

Consequence


Avui fa un any que venia de Berlín per primera vegada i semblava que tornava del cercle polar àrtic. L'última havia estat la setmana més freda de l'any i recordo que m'havia hagut de comprar unes sabates noves perquè se'm gelaven els dits i no podia caminar. La neu se'ns colava indiscriminadament per tots els racons de la pell i allargàvem els cafès unes quantes hores més del que hagués calgut. També fa tot just un any de les tres hores de cua al carrer a -10ºC que em van provocar aquelles angines eternes. També fa un any que em feia la maleta per començar un altre viatge. A la foto encara no m'havia tenyit el cabell de vermell i després de castany, ni m'havia fet serrell ni me l'havia tallat per darrere les orelles. Clar que a la foto no en tenia ni idea del que vindria després.

The Notwist em recorda molt a tot plegat, això és senyal que va ser important.






1 comentari:

Lights of Tokyo ha dit...

Vaya! precisamente la canción de tu actualización de hoy es también muy especial para mí, tiene un significado bastante personal :)
Y qué guay lo de tu primer viaje a Berlín! lástima lo de las anginas... jaja. Ya se te ve en la foto toda la nariz rojilla :)