divendres, 17 de juliol de 2009

More lightM’han passat el parte del FIB i sembla que tot plegat sigui una broma. Han cancel·lat tots els concerts del divendres i no hi ha planetes que valguin, ni magazines ni Paul Wellers. Que l’incendi s’ha agreujat, les valles i les lones han volat, la llum se n’ha anat i els que poden dormen en els cotxes si les tendes flaquegen. Els que no, al camí. Sembla que el vent ha arrasat i s’ho ha endut tot cap allà, inclús una part de mi. Jo avui no sabia què fer i he fet de tot, com avui parlava amb L, que tant de temps lliure dóna tant a pensar que ens fa deixar de pensar. L’avorriment és la part de l’estiu que no recordes fins que arriba i durant la major part del temps només et porta a fer un cúmul de substantius començats per “i”. Avui, sense anar més lluny, he vist el tràiler que ha penjat l’ä al seu blog i m’he preguntat per què cada cop que posa diners en una pel·lícula, la Drew Barrymore se n’adjudica un paper. A vegades penso que ningú més li ofereix feina, i sona com trist. També m’he baixat l'últim EP de Modest Mouse i m’he enamorat d’una cançó que es diu Autumn Beds. I canta que

as
August
came,
our
case
came
to
an
endi he pensat que, en el fons, la distància fa les coses perceptives. En general no m’agrada l’hivern, però avui he tingut ganes que arribi. Aquesta foto la vaig fer tornant a Marly en silenci absolut, just després de l’accident de cotxe que vam patir a Suïssa el dia de cap d’any. També he recordat qui va ser la primera persona en qui vaig pensar després. I tot el que no havia dit, tot el que no havia fet.


2 comentaris:

l u c y. ha dit...

Caray, no sabía lo del FIB, pues vaya faena para los que estén allí, y que mala organización dejando a la gente a su suerte..

Me gusta como escribes :)

(siento no poder contestarte en catalán, entiendo bastante, pero escribirlo o hablarlo... por el momento no)

Andreä ha dit...

Ais, quina pena lo del FIB. I no estic d'acord amb el que dius de la Drew, ella és fantàstica i si vol tenir un paper secundari en les seves pelis, endavant!
:)

(sóc molt fan de la noia xd)