dimecres, 7 d’octubre del 2009

Machinarium



La història va d'un petit robot que, després d'haver estat llençat al dipòsit de ferralla als afores de la ciutat, s'afanya a tornar-hi per enfrontar-se a la Germanor de les Xapes Negres, que han segrestat la seva xicota (també una petit robot). No s'hauria de desestimar mai, el món dels videojocs. Machinarium i la seva tendríssima història (atenció als gràfics) sortirà a la venda aquesta tardor i, si el temps m'ho permet, no trigaré massa en fer-me amb una còpia.



3 comentaris:

Juanma ha dit...

Jo també em faré amb una copia. Això sí, hauré de fer-lo córrer des de wine la qual cosa em molesta. El tipus de joc que proposa em recorda molt a Oddworld: Abe's Oddysey. Has jugat a la demo? He llegit que sortirà el proper 16 d'octubre; estigues preparada per jugar al mateix temps que jo i comentar cada dia els nostres progressos!

Dua ha dit...

Querido Juanma, éste también sale el 16! Qué es Wine?
Qué bueno, Abe's Oddysey! Yo jugaba cuando era pequeña, era muy guay (esos ruiditos que hacía con la boca eran lo más)

Juanma ha dit...

Pequeña Dua, antes de nada: ya te vale responder a mi comentario en castellano cuando lo he escrito en catalán. Mañana se lo diré a Marc y te reñirá. (...) Me refería a Machinarium cuando he dicho que sale el 16 de octubre. De todas formas, se puede jugar a la demo desde el mes de enero. Estaba segurísimo de que conocías el Abe's Odyssey y precisamente hoy quería hablar contigo sobre los ruiditos de Abe... pero no me he acordado de comentártelo. Creo que empezaré a hacerme una lista de temas a tratar en la Cueva a partir de las 19:00. Wine es un emulador de Windows para Linux. Me jode usarlo pero a veces no hay más remedio.